Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Újdonságok a webshopunkon, vadászruházat, vadász bakancs, horgász csizma, kaucsuk csizma, EVA  csizma
2021. 05. 07. 09:45:57
Tagart vadász ruházat Vadászruházatból kiemelendő a lengyel Tagart cég, akik a modern anyagokat és technológiát alkalmaznak vadászruházat gyártásához és tervezéséhez, mindezt úgy hogy nem szakadnak el az igazi tradicionális vadászruházatoktól. Tagart vadász ruházat, vadász nadrág, vadász ing,
2020. 07. 22. 09:24:59
Thermacell hordozható szúnyog és rovarriasztók Thermacell hordozható szúnyog és rovarriasztók
2020. 06. 10. 00:00:00
Letölthető katalógusok Az általunk árusított gyártók letölthető termékkatalógusai és más letölthető tartalmak.
2013. 11. 03. 13:01:53
Lemigo EVA és PVC lábbelik Könnyű és kényelmes csizmák, hótaposók, papucsok többféle színben és kinézetben. Nem csak vadász-horgász-mezőgazdasági feladatokra találhatóak csizmák, hanem az esős hétköznapokra, hölgyeknek, apró gyermeklábakra is találhatóak színes, akár divatos lábbelik is.
2019. 09. 25. 10:46:58
Cofra Move Nagy múltú olasz gyártó, melynek igazi minőségi bőr lábbelijeit áruljuk. Vadászok, erdészek, erdőjáró túrázok, de katonai-rendvédelmi szervek is egyaránt találnak tevékenységükhöz passzoló megbízható hosszú élettartamú "társat". A Cofra-Tex vízálló-lélegző membrán technológia a gyár saját fejlesztése, mely képességeiben megegyezik a világhírű Gore-Tex membránnal. A vízálló-lélegző membrán a lábbelibe egy önálló egységként van bevarrva, teljesen körbevéve a lábat. A membrán varrásai hegesztettek, ezáltal a varrásnál sem tudnak átnedvesedni. Mozgás közben a membrán kívül tartja a nedvességet, de engedi kipárologni a bőrön keletkező izzadságot.
2019. 09. 25. 11:25:03
Drywalker EVA csizmák

Ergonómiai szempontok és a hosszú élettartam szem előtt tartásával készült EVA habanyagú csizmák. A lengyel cég a csizmák különböző részein eltérő vastagságúra tervezik a csizmákat, hogy megfelelő súly/hőszigetelés/kényelem arányokat biztosítsanak. Az átlagos EVA habanyagú csizmáktól jobb minőségű öntési eljárást fejlesztettek ki, emiatt a csizmák kidolgozottsága szemmel láthatóan jobb más márkáktól.

Keresés